TÚRÓS-EPRES PALACSINTA
Hozzávalók:
Elkészítés:
A palacsintaport a vízzel csomómentesre keverjük, majd 1-2 percig pihentetjük a tésztát. Ezután a szokásos módon palacsintasütőben kisütjük a lapokat. A töltelékhez a túrót, a cirom levét és héját, valamint az édesítőt egy villával összedolgozzuk. Miután kihűltek a palacsinták kezdődhet a halmozás. A palacsintákat megkenjük a túrós krémmel, erre ráfektetjük az elfelezett epreket és egymásra halmozzuk. Extra eperrel tálaljuk.
KÁVÉS SHAKE
Hozzávalók 2 adaghoz:
Elkészítés:
Minden hozzávalót beleteszünk a turmixba és alaposan összeturmixoljuk. Tálaláskor a tetejére tehetünk egy kevés tejszínhabot (persze csak akkor, ha ez még belefér a diétába). Ezen kívül pedig tovább ízesíthetjük fahéjjal és kakaóporral.
forrás:Scitec,Instagram,Pinterest.
vissza a többi hírhez